martes, 12 de enero de 2010

Rebelarte, 15-16-17 gener


Arriba la tercera edició de Rebelarte, a on us presentem una mostra de cinema documental i vídeo independent en la qual l'art, l'acció social i la visió d'altres realitats configuran els eixos de l'esdeveniment, en el qual hem seleccionat una sèrie de treballs amb els quals presentar una visió alternativa a través de diferents temàtiques.
Obrirem la mostra divendres dia 15 de gener a les 20 hores, amb la participació de Judit Vidiella, Doctora en estudis de performance i feminisme, que inaugurarà la mostra parlant de performatividad i poder. Seguint el fil argumental de la mostra comptarem amb la participació d'Adelaida Lamas que ens presentarà La metamorfosi de la palomita, projecte que neix de la unió ideològica i logística del col·lectiu Controlzeta i de la productora Miniature Films. Es tracta d'una sèrie d'episodis on la provocació irònica i una mica de mala llet són el fil argumental per remoure les aigües internes de l'espectador.
Art i Acció, bordarà la temàtica del dissabte en la qual es mostrarà diferents curtmetratges de cinema amb actors, animació 2D i 3D, stop-motion, pixelación, collage, intervencions en l'espai públic, etc. Incloent els temes més candents de l'activisme actual: ecologia, consum, especisme, guerra i pau, sistema, rutina, control social, dona i patriarcat, comunitat, suport mutu, explotació, justícia i denúncia social. Temes que són abordats per grans artistes contemporanis de totes les nacionalitats estils i ideologies. Una autèntica reverència a la irreverència.
Postcapitalisme i Altres Realitats, on es mostraran diferents exemples pràctics d'alternatives destinades a transformar els hàbits socials, fins ara basats en la interdependència de la societat de consum i que estarà dividida en diferents eixos: desenvolupament sostenible, recursos, producció, crisi, drets humans, territori, vida, treball i autogestió. Una visió alternativa basada en la cooperació i el desenvolupament sostenible. També comptarem amb diferents exposicions sobre els nostres hàbits de consum i la relació que aquests representen per al planeta, comptarem a més, amb l'estrena del documental Tras la crisi més autogestió en el què participarà el seu director Jordí Carbó, el qual ens relatarà les motivacions que el van portar a embarcar-se en aquest projecte.
Comptarem a més, amb les actuacions dels grups de Performances SiO2 i Leny Pony que interpreteran Cossos i Recorreguts.
L'accés serà gratuït ja que es tracta d'un projecte social sense ànim de lucre.

més info: Rebelarte 2010

2 comentarios:

Les Atakás dijo...

mirar la foto!!!!!!ja,ja,ja.....como la medeak delante de los zipaios!!!!! igualito.......eske hacemos arte y too.....

Raül Tonelli dijo...

eiiiii coleguillas!

gracias por la mención en vuestro blog que todavía no conocía, espero veros por Rebelarte

Un saludo con amor